Prvi put Pro Evolution Soccer na konzolama poslednje generacije

Ne treba posebno objašnjavati zbog čega je fudbal u centru svetske pažnje poslednjih mesec dana. Konami je sada i zvanično najavio Pro Evolution Soccer 2015 za Sony PlayStation 4 i Microsoft Xbox One konzole.

pes-2015-ps4-xbox-one

Ovo je prvi Pro Evolution Soccer naslov koji će se pojaviti za konzole poslednje generacije. Ovo je svakako veliki korak za Konami, obzirom da je EA prethodne godine pripremio Fifa 14 naslov za Xbox One i PlayStation 4. Ističe se da će igra na konzolama poslednje generacija doneti znatno unapređenu grafiku, a ovo će ujedno biti prva puna implementacija Kojima Productions Fox endžina za Pro Evolution Soccer franšizu.
Grafička unapređenja podrazumevaju i lepše stadione i navijače, a oni koji budu igrali PES 2015 moći će da primete i promenu svetla tokom utakmice… osim ako se utakmica ne odvija u večernjim satima. Takođe se ističe da će Pro Evolution Soccer 2015 dobijati i nedeljne apdejte, kako bi se igrači našli u adekvatnim timovima u slučaju transfera, što je karakteristika koju je imala Fifa 14 igra.

Izvor

Please follow and like us:
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes