Samsung Chromebook 2 će dobiti kožni dizajn

Izvor @evleaks je na twiteru postavio fotografiju uređaja na kojoj je očigledno Samsung Chromebook sledeće generacije pod operativnim sistemom Chrome.

samsungchromebookleak

Sudeći po fotografiji, novi model Samsung Chromebooka će dobiti dizajn sličan postojećem smartfonu Galaxy Note 3 zadnji deo je napravljen od kompozitnih materijala i stilizovanom kožom.

Samsung je prvi prošle godine koristio ovaj dizajn na smartfonu Galaxy Note 3. Slično rešenje se koristi za modele Galaxy S4 Black Edition, Galaxy Grand 2 i gigantski Galaxy Note Pro 12.2.

samsungchromebookleak-

Nažalost, pored ovoga Izvor @evleaks nije dao nikakve druge informacije o budućem Chromebooku. Prošle nedelje bilo je izveštaja iz istog izvora o dve verzije prestojećeg modela Samsung Chromebooka 2 sa ekranom dijagonale 11.6″ i 13.3″.

Manji model XE503C12-K01US ima u osnovi ARM procesor Samsung Exynos 5, 4 GB RAM memorije i 16 GB interne memorije. U prodaju će ići crna i bela verzija sa 11,6″ Samsung Chromebooka 2 po ceni od 300 dolara. Samsung Chromebook 2 veći model XE503C32-K01US, kao što se očekivalo koristi Intel procesor i ima 4 GB RAM memorije . Cena uređaja će biti 400 dolara.

Treba napomenuti da se radi o usmenim dokazima, a moguće je da će karakteristike Chromebooka biti drugačija od gore navedenih.

izvor: Twitter Evleaks

Please follow and like us:
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes