Samsung Galaxy S III MINI sa Swarovski kristalima

Samsung je predstavio u Nemačkoj smartphone Galaxy S III mini Cristal Edition, kreiran u saradnji sa brendom Swarovski elementi. Kao što samo ime sugeriše, uređaj je ukrašen sa Swarovski kristalima.

swarowskisamsung4

Prema Samsungu, ovaj smart telefon su dizajneri ukrasili Swarovski kristalima 166, on mora biti po ukusu lepšeg pola. Međutim, nejasno je zbog čega je doneta odluka da se prošle godine ukrasi uređaj sa prilično skromnim performansama, a ne, na primer kao mini modeli iz ove godine – Galaxy Mini S4.

Mora se reći da je Galaxy S III Mini Cristal model nije previše skup. U Nemačkoj koša 299 evra, dok je redovna verzija iste jedinice tamo za oko 100 evra. O tome da li će se smart telefon prodavati van zemlje još uvek nije poznato.

Samsung swarovski

Podsetimo, Samsung Galaxy S III mini je, u stvari, minijaturna kopija smartfona Galaxy S sa više jednostavnih karakteristika. Zatim 4-inčni ekran sa rezolucijom od 800×480 piksela, dual – core procesor od ST- Ericssona sa frekvencijom takta od 1 GHz. Ostale specifikacije uključuju 1 GB RAM memorije i 8 GB interne memorije ( proširivo microSD memorijskom karticom od 32GB ), 5 glavna megapiksela ( sa autofokusom i LED blicem ) i 0,3 megapiksela prednja kamera, Bluetooth 4.0, GPS, Wi-Fi/ b / g / n 2.4/5GHz, NFC. Kapacitet baterije – 1500 mAh. Dimenzije uređaja – 121.55 X 62.95 X 9.85 mm.

Please follow and like us:
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes