Samsung predstavio Galaxy Core Max smartfon

Najnoviji uređaj iz Samsung Galaxy serije je Galaxy Core Max, a radi se o uređaji koji po specifikacijama spada u mid-range segment. Samsung Galaxy Core Max će svoju premijeru imati na kineskom tržištu, što i ne čudi jer kompanija na tom tržištu ove godine beleži veliki pad u prodaji, prvenstveno zbog Oppo i Xiaomi smart telefona koji su postali pravi hit na navedenom tržištu.

Samsung Galaxy Core MaxGalaxy Core Max dolazi sa  Super AMOLED ekranom, što do sada nije bio slučaj kod mid-range telefona. Dijagonala ekrana je 4.8 inča, rezolucije  960 x 540 px. Unutar uređaja se nalazi 1.2GHz quad-core procesorom i 1 GB RAM memorije, kao i 8 GB interne memorije. Osim navedenog, Core Max je opremljen i slotom za SD kartice maksimalnog kapaciteta do 64 GB.

Dimenzije su  136.3 x 69.6 x 8 mm, a težina je 132g, dok baterija ima kapacitet od  2200 mAh. Zadnja kamera je opremljena sa 8 MP senzorom, dok se sa prednje strane nalazi solidna 5 MP kamera za video pozive. Od ostalih funkcija treba izdvojiti Dual-SIM mogućnost.

Potvrđeno je da će uređaj dolaziti sa Android 4.4 KitKat-om, s obzirom da Android 5.0 Lollipop još uvek nije zvanično izašao.

Prema prvim informacijama, Core Max kreće u prodaju u Kini vrlo uskoro, dok trenutno nema informacija o ceni ni kada bi trebao doći i na ostala svetska tržišta.

Please follow and like us:
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes