Samsung priprema smartfon Galaxy S5 Crystal Edition sa Swarovski kristalima

Postala je tradicija da Samsung uz podršku kompanije Swarovski proizvodi ograničenu ediciju svojih verzija mobilnih uređaja, ukrašenih kristalima Swarovski. Zahvaljujući saradnjom ove dve kompanije su imali Crystal Edition izdanja smartfona Galaxy S II, Galaxy S III Mini i Galaxy S4. Pored toga, kompanija je izradila i zadnji panel ukrašen kristalima za fablet Galaxy Note 3 sa ponudom u kompletu sa narukvicom napravljenom u istom stilu.

Swarowski S5Ne tako davno je pušten u prodaju vodeći smartfon Galaxy S5, a uskoro bi trebalo očekivati i verziju Galaxy S5 Crystal Edition. Na kanalu Samsung Mobile Korea pojavio se video na YouTube-u od 12 sekundi sa prikazom verzije Galaxy S5 Crystal Edition i porukom o nadolazećem izdanju u maju. To je sve što je objavljeno u ovom videu. Zbog najave objavljene na kanalu južnokorejskog Samsunga, može se pretpostaviti da je Galaxy S5 Crystal Edition će biti ograničen i verovatno neće biti dostupan u svim regijama sveta.


Sudeći po samom videu, kućište modela Galaxy S5 Crystal Edition, za razliku od Galaxy S Crystal Edition će biti potpuno prekriveno kristalima -. kao i zadnji panel fableta Galaxy Note 3. Nadajmo se da će Samsung umesto plastike za Galaxy S5 Crystal Edition izabrati prikladnije materijale.

Izvor: youtube.com

Please follow and like us:
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes