Samsung SD850 – novi poslovni monitor sa WQHD rezolucijom

Kompanija Samsung je predstavila biznis monitor premijum klase – Samsung SD850, koji je usmeren na B2B i druge tržišne segmente potrošača. On kombinuje visoku funkcionalnost i visoki kvalitet slike.

Novi monitor se pojavljuje u dve verzije: 27-inčni Samsung S27D850 i 32-inčni Samsung S32D850. Prvi se temelji na PLS-matrici, a drugi – na osnovi VA-panela. Iako oba ekrana su wide sa uglovima gledanja od 178 stepeni i visoke rezolucije (2560 x 1440), koji će Vam omogućiti da se prikazuju velika područja radnih programa ili alatnih traka. Osim toga, oni daju 100% display paletu sRGB, koji grantuje visoki kvalitet slike i tačnost boja.

samsung

Znatan napor prilikom izrade monitora Samsung SD850 je dat na izgled. Maksimalno tanak okvir neće odvratiti pogleda sa ekrana, a središnjepostolje omogućava podešavanje visine ekrana i nagib (napred – natrag) side-to-side ili 90 ˚ za vertikalno gledanje. Poleđina monitora je ravna, što daje uređaju više profesionalni izgled.

samsung1Osim toga, Samsung SD850 je opremljen sa posebnim senzorom Eco Light, koji prilagođava osvetljenosr zavisno od uslova osvetljenja kako bi uštedeo energiju. Osim ovoga uređaja poseduje tehnologiju Energy Star 6,0, što znači maksimalnu učinkovitost energije. I materijali od kojih izrađene monitor, imaju sertifikat TCO.

Izvor: easycom

 

 

Please follow and like us:
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes