SD memorijska kartica će uskoro podržavati veličinu Ultra HD

sd-card-4k

Bez obzira da li se to Vama svidelo ili ne, 4K video format je zastupljen na tržištu elektronike sve više. Kao rezultat toga, prodavnica će na kraju prodavati u istoj količini, i skoro po istoj ceni 4K – televizore, koji će zameniti sadašnje Full HD panele. To znači da ćemo na kraju ponovo obnoviti sve naše gadžete, koji sada daju podršku novoj tehnologiji. Pored toga, potreba da se ažuriraju i mediji, na koji će biti snimjen i Ultra HD sadržaj. A koji je medij je sada jedan od najčešćih? Tako je, SD memorijske kartice.

Srećom za naše potrebe i potrebe organizacije SD asocijacija postavlja standarde za takav brz razvoj tehnologije, tako da je već najavljeno da ću SD memorijska kartica u sledećoj generaciji u potpunosti podržavati 4K sadržaj. U ovom slučaju organizacija može doći do novog formata za ultra visoke brzine klase 3, takođe poznat kao U3,a proizvod će uskoro postati dostupan na tržištu. Udruženje tvrdih formata UD3 nudi sasvima novi nivo performansi. Organizacija će obezbediti da brzina upisa ne ove memorijske kartice bude najmanje 30 MB / s, što je već dovoljno da se snimi bez ikakvih problema 4K sadržaj.

Ako govorimo o sadašnjem vremenu, to još uvek nije dovoljno što proizvodi su u stanju da snime slike sa rezolucijom od 4K, naročito one u kojima se koriste SD kartice. SD Asocijacija obećava da će pružiti svu podršku proizvođačima ove opreme i perifernih uređaja, tako da su mogli da počnu da proizvodi svoje proizvode. Istina je da ne treba očekivati da sa 4K – kompatibilnom SD memorijskom karticom biti jeftini of SD kartice, koje se prodaju na tržištu upravo sada.

Please follow and like us:
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes