Sharkoon predstavio VG4 liniju kućišta dizajniranu za gejmere

Sharkoon je u svoju bogatu ponudu kućišta uvrstio još jednu zanimljivu liniju pod oznakom VG4. Radi se o cenovno prihvatljivim kućištima dizajniranima za gejmere, a dostupnima u tri verzije – Standard, Value i Window.

Sharkoon VG4Svi modeli podržavaju ugradnju matičnih ploča formata ATX, mini-ATX i micro-ATX, procesorskih kulera visine do 16 cm te grafičkih kartica dužine do 31 cm, odnosno 38,5 cm bez nosača za SSD. Usis za napajanje, smešteno na donjem delu kućišta, zaštićen je filtrom protiv prašine, a tu su još i menadžment kabela, podrška za ugradnju vodenog hlađenja te usisni 120-milimetarski ventilator, takođe zaštićen filtrom protiv prašine.

Verzija VG4-W ima prozirnu bočnu stranicu te ventilatore sa LED osvetljenjem i unutrašnjosti u odgovarajućoj boji, dok svi modeli sa prednje strane imaju po dva USB 3.0 i 2.0 konektora (samo USB 2.0 u Standard verziji) i audio priključke. U kućištu ima prostora i za ugradnju tri 5,25-inčnih pogona te tri 3,5-inčna i isto toliko 2,5-inčnih diskova (plus jedan dodatni na donjem delu). Cene kreću od 24,99 evra.

Please follow and like us:
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes