SidePlayer – kontrola muzike iz bilo koje aplikacije

SidePlayer-605x378

Jedna od tih divnih karakteristika koje daje multitasking u Androidu, jeste sposobnost slušanja muzike dok surfujete, čitate… I još bolje dok se igrate ponekad možete ako želite imate muzičku podlogu. Ali kontrola reprodukcije u ovom slučaju ne može biti previše udobno. Da, prisustvo kontrole u traci sa obaveštenjima je dostupan danas u gotovo svim muzičkim plejerima, ali ako imate obavešetenja prepunim sa porukama doći do plejera nije lako. Pogotovo ako radite u ovom trenutku u primeni celog ekra . Ali zahvaljujući programu SidePlayer možete lako da kontrolišete reprodukciju.

SidePlayer-520x325

Uobičajeno SidePlayer sadrži samo tri tastera koja se pojavljuju kada uradite prevlačenje sa desne ka levoj ivici ekrana. Uz njihovu pomoć, možete da kontrolišete reprodukciju svih podržanih muzičkih plejera. Ovo uključuje mnoge popularne plejere, uključujući i standardne sistemske plejere, Google Play Music, PowerAMP i tako dalje.

Pored kontrole reprodukcije, SidePlayer može da prikaže naslov numera u gornjem levom uglu ekrana, ali ova funkcija je dostupna samo u verziji koja se plaća. Pored toga, korisnici SidePlayer-a Pro imaju na raspolaganju niz drugih mogućnosti za konfigurisanje funkcionalnosti i izgleda programa, uključujući i nekoliko izmenjivim tema.

SidePlayer-Pro1-520x325

U principu, SidePlayer nam nudi prilično zanimljiv način za kontrolu reprodukcije muzike, koji će Vas možda zanimati, pre svega, igračima. Ali kod besplatne verzije je smanjena funkcionalnost previše, tako da onim kojima treba ovaj program, bolje je da pogledaju SidePlayer Pro.

Preuzmite @ Google Play SidePlayer   Developer: KvnX Dev  Cena: Besplatno

Preuzmite @ Google Play SidePlayer Pro  Developer: KvnX Dev  Cena: 1.29 €
Please follow and like us:
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes