“Slatki” smartfon SUGAR sa 129 Swarovski kristala

Prvi ukrašeni smartfon SUGAR sa 129 Swarovski kristala od 5,16 karata. Rečeno je da je kriranje svakog modela sa nakitom traje više od sedam sati, uključujući obradu, poliranje i stvaranje kućišta.

Sugar smartfonSUGAR ima 5-inčni ASV Full HD ekran sa rezolucijom od 1920 x 1080 piksela (gustoća slika je 441 piksela po inču). SUGAR poseduje širok ugao gledanja, veoma malu potrošnju energije, vreme odziva je brzo kao i prikaz boja je veoma visok. Sharp ASV tehnologija pruža poboljšanje kvaliteta slike.  ASV tehnologija smanjuje refleksiju i povećava svetlost, ugao gledanja i kontrast.

Osnova smartfona je četvorojezgarni procesor MT6589T sa radnim taktom od 1,5 GHz i operativni sistem Android 4.2.2. RAM memorije je 2 GB, dok je interna memorija za skladištenje aplikacija i korisničkih fajlova 16 GB. Ugrađena baterija ima kapacitet od 2350 mAh. SUGAR ima tematski interfejs, zvuk i unapred instalirane aplikacije, tako da smartfon potpuno odgovara ženskoj nameni.

Sugar smartfon.1jpgSmartfon može da prepozna gestove. Dakle, koristeći “Smart gestove”, korisnik može da obavlja niz akcija: da uključi ili isključi ekran, da odgovori na poziv ili uputi poziv, da slika, itd.

Smartfon SUGAR dobio je prilično napredne kamere i to glavnu kameru od 13 megapiksela sa Sony f/2.0 otvorom i prednju kameru sa 8 megapiksela sa Sony f/2.2 otvorom. Osim toga, smartfon ima funkciju retuširanja slike, uklanjanja neželjenih objekta iz fotografija, slika i animacije sa 3D pomeranjem.

Sugar smartfon.2jpg

Početak prodaje zakazan je za 1. februara 2014, preporučena cena će biti oko 360 evra.

Izvor: SUGAR

Please follow and like us:
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes