Smartfon Vivo XShot sa kamerom od 24-megapiksela

Kompanija BBK Electronics (brand Vivo) je poslala pozivnice za prisustvovanje događaju, koji je zakazan za 7. maja, na kojem će objaviti smartfon Vivo XShot.

Vivo-xShotJedna od glavnih karakteristika novog uređaja je 24megapikselna kamera sa senzorom Sony Exmor RS, otvor blende f / 1,8, optičkim stabilizatorom slike i dual LED blic(možda xenon).

Prema glasinama, smartfon se temelji na Quad-Core Qualcomm 801 (MSM8974AC) sa frekvencijom od 2,5 GHz. Potencijalna specifikacija Vivo XShot smartfona takođe uključuje 5″ ekran osjetljiv na dodir sa rezolucijom od 1920 x 1080 piksela, 3 GB RAM-a, 32 GB flash memorije i prednju kameru sa rezolucijom od 7,68 megapiksela. U prodaji smartfon će ići sa predinstaliranim operativnim sistemom Google Android 4.3 Jelly Bean.

Informacije o Vivo XShot smartfonu su više puta se pojavljivale na webu. Prema nedavnom curenju”, Vivo XShot je prvi smartfon, koji je uspeo u testu AnTuTu Benchmark savladati barijeru od 40.000 poena.

Manifestacija posvećena predstavljanju smartfona Vivo XShot, održaće se u Pekingu u poznatom kompleksu Peking Water Cube. Cena i datum izlazak noviteta još nisu poznate.

Izvor: Softpedia

Please follow and like us:
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes