Tablet Acer Aspire SW5 može biti predstavljem krajem aprila

Krajem marta, Acer je poslao pozivnice za događaj koji će se održati u New Yorku 29. aprila. Zatim je obavestio da će na prezentaciji biti predstavljeni novi proizvodi, opremljeni sa ekranima osetljivim na dodir.

Neki promatrači su ocenili da će Acer pokazati, između ostalog i nosive gedžete. Sada je pojavio izveštaj da će kompanija predstaviti tablet Aspire SW5. Informacije o karakteristikama ovog uređaja je dostupna na internetu.

acer1

 Aspire Switch SW5 se temelji na platformi Intel Bay Trail: dok je srce ovog transformera četvorojezgarni procesor Atom Z3745 sa brzinom od 1,33 GHz (povećana na 1,86 GHz). Iznos interne flash memorije će biti 32 ili 64 GB proširive putem microSD kartica.

Ovaj računar dolazi sa 10,1-inčnim ekranom osetljivim na dodir sa rezolucijom od 1366×768 piksela. Tablet se može povezati sa priključnom stanicom koja poseduje tastaturu i touchpad: u ovom slučaju, uređaj će delovati kao zamena za laptop.

acer2Među ostalim spomenutim su i bežični adapteri Wi-Fi 802.11n te Bluetooth 4.0, prednja HD kamera, stereo zvučnici, merač brzine, elektronski kompas, senzor osvetljenja, od priključaka tu su microHDMI micro-USB 2.0. Dimenzije uređaja su 162,6 x177,1×8,9 mm, a težina je 585 grama bez tastature. Trajanje baterije je do osam sati video reprodukcije.

Na računaru će biti instaliran operativni sistem Windows 8.1.Cena još nije poznata.

Izvor: Liliputing.com

Please follow and like us:
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes