Tag Heuer će na CES-u 2015 predstaviti svoj prvi smartwatch

Proizvođač luksuznih satova, Tag Heuer, namerava izbaciti svoj prvi smart sat na CES-u sledeće godine. U Las Vegasu bi trebali videti šta nam je Tag Heuer priredio, a prvi izvori napominju kako će sat raditi na Intel procesoru.

tag-heuer-satŠto se softvera tiče, još nema nikakvih informacija. U vezi izgleda pojavile su se informacije kako će sat biti tradicionalnog i elegantnog izgleda, a imaće i neke osnovne pametne funkcije – merenje broja koraka i trošenje kalorija. Tag Heuer smartwatch trebao bi imati kožni remen i analognu dial opciju.

Inače, poslednjih nekoliko meseci Tag Heuer je otvoreno izrazio svoje nezadovoljstvo prema Apple Watchu. Tvrde kao da ih je dizajnirao student brucoš, a ne ozbiljan stručnjak. Direktor Tag Heuera, Stephane Linder, izjavio je pak kako nije impresioniran Samsung-ovim, Sony-jevim, Qualcomm i Pebble dizajnom.

“Ti satovi izgledaju jeftino i plastično. To je užasan dizajn. Smart telefon je sjajna stvar, ali u smislu dizajna on sada izgleda kao jeftin ručni računar.”, oštar je bio Stephane Linder. Možemo samo zaključiti kako nakon ovakvih primedbi očekujemo visok kvalitet za Tag Heuer smartwatch.

Please follow and like us:
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes