Tanak i moćan 14-inčni gejmerski laptop GIGABYTE Ultrablade P34G

GIGABYTE Technology predstavio novi ultra gaming laptop Ultrablade P34G, sa kombinacijom moćnih performansi i promišljenog dizajna. Debljina ovog laptopa je samo 21 mm sa ugrađenim procesorom najnovije generacije Intell Haswell i moćne grafičke NVIDIA GeForce GTX 760.

Gygabite laptop

P34G Ultratanki laptop ima kućište sastavljeno od mat brušenog aluminijuma, a ima i impresivne specifikacije . Ultrablade P34G je debljine 21 mm i težine 1,67 kg, opremljen je sa quad-core Intel Core i7 procesor sa taktom od 2,4 GHz ( 3,4 GHz Turbo Boost) i gaming grafičke kartice GeForce GTX 760. Tanak i moćan laptop ima dvostruki sistem za skladištenje i može biti opremljen sa mSATA SSD diska kapaciteta do 256 GB i hard disk do 1TB . Sa svojim dvostrukim ventilacijskim sistemom i tehnologijom Supra Cool, laptop radi stabilno i ne pregrejava se ni i pri najvećim opterećenjima.

Laptop Ultrablade P34 je opremljen visokokvalitetnim 14-inčni Full HD ekranom sa matricom tipa AHVA sa širokim uglom gledanja (170 °) i prošireni spektar boja do 72%. Kvalitet zvuka bez distorzije pruža audio tehnologija Dolby Home Theatre.

gigabyte

Osim tehničke opreme koja je ugrađena u P34G i optimizovane softverske aplikacije koje će poboljšati učinkovitost i doživljaj igranja. Overclockom procesora postići ćete bolje performanse  možete koristiti tehnologiju Ultra Boost, pružće Vam podršku za optimalno hlađenje Smart Fan, optimizaciju mrežnog saobraćaja u intenzivnom radu na internetu će pomoći LAN optimizacija. Osim toga, Gigabyte je stvorio dugme LockWin, koji spečava slučajni pritisak tastera u igri.

Please follow and like us:
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes