Tehničke karakteristike novog HTC One smartfona

Izvor GSMArena je objavila podatke o tehničkim karakteristikama nove verzije smartfona HTC One, čije je zvanično predstavljanje zakazano za 25. mart. Neke informacije koje su ranije objavljene su potvrđene. Dimenzije uređaja su 146,36 × 70,6 × 9,35 mm,dok je težina 160 g.

HTC One

Očekivani 5-inčni ekran će dobiti Full HD rezoluciju (441 ppi),dok je uređaj opremljen sa Quad-Core Snapdragon 801 procesorom sa radnim taktom od 2.3 GHz, a kapacitet baterije je 2600 mAh. Modeli sa različitim kapacitetima interne memorije je nepoznat. Izvestio je samo modifikaciju sa 16 GB, dok je 10 GB na raspolaganju korisnicima, tu je i slot za microSD karticu. Ovaj model poseduje 2GB RAM memorije.

Podsećamo se nekih pojedinosti dual kamere na modelu HTC One. Kao što je njegov opis u brošuri, korisnik može promeniti fokus već snimljenih slika i “dodavanje 3D efekta”, fotoaparat će biti u mogućnosti da snima pri slabom osvetljenju. Osim toga, on će biti u mogućnosti da zamagli pozadinu iza objekta na kojem je fokus objektiva.

 Izvor: GSMArena 

Please follow and like us:
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes