Tonino Lamborghini 88 Tauri je novi luksuzni smartfon

Italijanski proizvođač sportskih automobila Lamborghini ima običaj svoje ime dati i nekim drugim proizvodima izvan automobilske industrije. Ovaj put to je smartfon pod imenom Tonino Lamborghini 88 Tauri.

Tonino Lamborghini 88 TauriTonino je inače nadimak trenutnog vlasnika kompanije, Antonia Tonina Lamborghinija, koji je na toj poziciji nasledio svog oca, osnivača kompanije, Ferruccia Lamborghinija. Tonino Lamborghini 88 Tauri će izaći u limitiranoj seriji od samo 1947 primeraka, a ta brojka označava godinu Toninova rođenja.

Kućište smartfona izrađeno je od kombinacije čelika i kože. Od ostalih specifikacija, tu je 5-inčni ekran rezolucije 1920 x 1080 piksela te Gorilla Glass 3 zaštitom, Snapdragon 801 čip sa četiri fizička jezgra sa radnim taktom od 2,3 GHz, 3 GB RAM memorije te 64 GB prostora za skladištenje podataka.

Zadnja kamera je 20-megapikselna sa Dual LED blicom, dok je prednja 8-megapikselna. Baterija ima snagu od 3400 mAh, a operativni sistem je Android 4.4.4 KitKat.

Postoji podrška za LTE mreže te mogućnost istovremenog korišćenja dve SIM kartica (Dual SIM). Sa jednom SIM karticom može se koristiti promet podataka putem LTE mreže, a sa drugom u isto vreme obaviti poziv putem LTE mreže.

Luksuzni telefon bi se trebao naći u prodaji početkom sledeće godine po zasada još uvek nepoznatoj ceni, ali jasno je da će si ga moći priuštiti tek poneki korisnici dubljeg džepa.

Please follow and like us:
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes