Uskoro će se pojaviti Lenovo Yoga 3 Pro

Indonezijska agencija Postel (svojevrsni ekvivalent američkoj Federalnoj komisiji za komunikacije FCC) sertifikovala je nekoliko novih proizvoda različitih kompanija, među kojima i uređaje pod nazivom Lenovo Yoga 3 Pro i Lenovo ThinkPad X250.
lenovo yogaPrvi uređaj, Lenovo Yoga 3 Pro opisan je kao ”Tablet PC” što znači da će kao i njegovi prethodnici iz Yoga serije imati mogućnost zakretanja ekrana za gotovo 360 stepeni, čime istovremeno može poslužiti i kao tablet i kao standardni laptop.

Specifikacije kao i datum puštanja u prodaju Lenovo Yoga 3 Pro uređaja zasad nisu poznati, no postoji mogućnost da će u njega biti ugrađen novi Intel procesor iz 14-nanometarske Broadwell serije.

Drugi uređaj na listi sertifikovanih uređaja, Lenovo ThinkPad X250, trebao bi zameniti poslovni ultra-notebook ThinkPad X240 koji, između ostalog, u kučištu od samo 1,33 kg donosi 12-inčni Full HD ekran (na dodir ili bez), Intel Haswell Core i7 procesor, bateriju koja pruža 10 sati autonomije, SSD ili hard disk do 1 TB te maksimalno 8 GB RAM memorije.

Kao i u slučaju Yoga 3 Pro modela, za ThinkPad X250 nisu poznate ni specifikacije ni datum izlaska na tržište, no čini se da bi i ovaj uređaj trebao imati ugrađen jedan od novih Intelovih Broadwell procesora.

Predstavljanje navedenih modela kompanije Lenovo očekuje se na predstojećoj IFA 2014 konferenciji koja će se održati u Berlinu sledećeg mesec.

Please follow and like us:
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes