Uskoro stiže Samsung Galaxy F

Kompanija Samsung će uskoro najaviti premium smart telefon. Novi vodeći smartfon će se zvati Galaxy F čije su slike objavljene na poznatom evleaks nalogu. Samo da podsetimo da Samsung Galaxy F bi trebao biti smartfon sa još boljim specifikacijama od trenutno aktualnog flagshipa Galaxy S5, a bilo je govora da će biti lansiran pod nazivom Galaxy Prime. Prema trenutnim informacijama ovo bi trebao biti prvi model u novoj seriji Samsung premium smart telefona.

Samsung f

Po nezvaničnim specifikacijama ovaj smartfon bi trebao dobiti 5.3 inčni ekran sa  Quad HD rezolucijom kakvu imamo prilike videti na LG modelu G3. Unutra bi se trebao nalaziti i novi Quad-Core  Qualcomm Snapdragon 805 procesor sa radnim taktom od 2.5GHz i 3 GB RAM memorije. Sa zadnje strane trebala bi biti kamera od 16 megapisela sa optičkom stabilizacijom, a za razliku od modela S5, Galaxy F će imati metalno kućište.

Samsung o ovom modelu nije dao nikakve informacije, osim najave od pre nekoliko meseci kako planiraju uvesti još jednu seriju premium smart telefona.

Izvor: Evleaks

 

Please follow and like us:
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes