Veoma snažan metod autentifikacije na novom Fujitsu laptopu

Fujitsu danas je najavio novi laptop, karakteriše ga moderna radna sposobnost i mogućnost proširenja kapaciteta. Ova jedinica, prema podacima proizvođača, zadovoljava najviše bezbednosne zahteve različitih organizacija, uključujući banke, zdravstvene i maloprodajnih kompanija.

Fujitsu je optimizovao zaštitu podataka i pojednostavio bezbednosne procese kroz integraciju u slučaju laptopa Fujitsu CELSIUS H730 sa jedinstvenim dizajnom i sa najnaprednijom tehnologijom PalmSecure. To Vam omogućava da se brzo identifikujete svojim prstom preko ugradjenog senzora.

fujistsu

Radne stanice CELSIUS H730 kombinuju najbolje u klasi performanse ergonomiju i fleksibilnost. Ovo uključuje modularni dizajn, procesor Intel Core i7 vPro 4. generacije i NVIDIA grafika sa arhitekturom Kepler druge generacije. Pored toga, neki modeli nude dodatne bezbednosne funkcije, uključujući tehnologiju protiv krađe Advanced Theft Protection (ATP), kao i tehnologiju autentifikaciju PalmSecure senzor ili čitačem otiska prsta.

Biometrijsko rešenje autentifikacije PalmSecure, razvio i uspešno implementirao Fujitsu, trenutno je jedan od najpraktičnijih i pouzdanih tehnologija na tržištu, koji se koristi u preko stotinu organizacija širom sveta.

Novi model CELSIUS H730 je dostupan za naručivanje u regionu Evrope, Bliskog istoka, Afrike i Indije će početi u decembru 2013. Oni se mogu kupiti preko kompanije Fujitsu. Cene variraju u zavisnosti od regiona i konfiguracije i počeće od 1599 evra.

Please follow and like us:
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes