Verbatim predstavio poboljšanu verziju Ultra-Slim Portable Power Packa

Kompanija Verbatim naglašava da je za punjenje novih iPhonea 6 i iPhone 6 Plus, ali i raznih drugih uređaja uključujući tablete, smart telefone koji se pune putem micro USB priključka posebno namenjena poboljšana verzija Ultra-Slim Portable Power Packa, kompaktnog i robusnog spoljašnjeg punjača kapaciteta 4200 mAh.

Verbatim Ultra-Slim Portable Power PackLED oznake pokazuju kada je punjač u potpunosti napunjen i kada ga treba dopuniti. Sa punjačem dolazi i USB kabel za punjenje Power Packa, ali i uređaja. Korisnici iPhonea 6 mogu jednostavno koristiti kabel koji su dobili sa svojim uređajem kako bi ga napunili iz Portable Power Packa.

Dostupan je u crnoj, beloj ili crvenoj boji, a prodaje se u prodavnicama širom Evrope po prosečnoj ceni od 30 evra.

Osim punjača, Verbatim je novim modelima iPhone 6, namenio i navlake Folio, osmišljene kako bi ponudile dodatnu zaštitu korisnicima iPhonea 6 i iPhonea 6 Plus. 

Verbatim Ultra-Slim Portable Power Pack 1Navlake Folio su podstavljene, te tako štite od slučajnih udaraca i ogrebotina (imaju masu od 45 grama).

Smart Stand ugrađen u navlake Folio omogućuje da se iPhone postavi u vodoravan položaj, kako bi se olakšalo gledanje filmova. Magnetski mehanizam za pričvršćivanje drži navlaku zatvorenom, a istovremeno omogućuje otvaranje jednim potezom.

Verbatim Ultra-Slim Portable Power Pack 2Verbatimove navlake Folio kompatibilne su sa iPhoneom 6 i iPhoneom 6 Plus. Korisnici mogu birati između čelično plavog modela te šampanjsko zlatne. Cena na evropskom tržištu iznosi oko 30 evra.

Please follow and like us:
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes