ViewSonic monitori sa tehnologijom SuperClear Image Enhancement

Kompanija ViewSonic je predstavila dva nova monitora serije ViewSonic VG33SMH, koji su u pre svega usmereni na poslovne klase korisnika. Reč je o 22-inčnom modelu ViewSonic VG2233SMH i 24-inčnom modelu ViewSonic VG2433SMH. Maksimalna rezolucija oba nova proizvoda je 1920 x 1080 piksela (Full HD). Zahvaljujući širokim uglovima gledanja (178°) i fabričkom tehnologijom SuperClear Image Enhancement, ovi modeli pružaju vrlo kvalitetan prenos slika sa realnim bojama.

ViewSonic

Ergonomsko postolje kod monitora ViewSonic VG2233SMH i VG2433SMH Vam omogućava da prilagodite položaj ekrana u tri dimenzije koja Vama najviše odgovara, kao i menjajući visinu svog položaja. Širok spektar video interfejsa (DVI, D-Sub i HDMI) znatno će pojednostaviti spajanje na bilo koji  sistem, a prisutnost ugrađenih zvučnika će Vam napraviti potpuni ugođaj u Vašem radnom prostoru.

ViewSonic1

Važna karakteristika koju pokazuju modeli ViewSonic VG2233SMH i VG2433SMH je podrška za režim ECO, koji štedi do 50% energije i produžava vek trajanja monitora. Prema Evropskoj nezavisnoj istraživačkoj kompaniji Meko, specijalizovanoj za prikaz informacija o tržištu, se navodi da komercijalni monitori ViewSonic u ECO modu imaju najnižu prosečnu potrošnju od četiri monitora vodećih tržišnih marki u Evropi.

Please follow and like us:
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes