Igrica Watch Dogs odložena za sledeću godinu!

News-watchdogs

Ako ste jedva čekali da izađe nova verzija igrice Watch_Dogs odjednom je izašla tužna vest. Igra je na severnoj hemisferi pomerena za jesenje izdanje 2014 godine.

Evo izjave programera iz Ubisoft-a :

Naša ambicija od samog početka sa Watch_Dogs je da ponudimo nešto što objedinjuje ono što smo hteli videti u sledećo generaciji ove igrice. Onda smo sa tim na umu napravili tešku odluku o odlaganju za izlazak do jeseni 2014 godine.

Znamo da se mnogi od Vas verovatno pitaju ” zašto sada ? ” Borili smo se sa tim da li da odložimou. Ali, od samog početka mi smo usvojili stav da nećemo kompromiszna kvalitet. Kako smo se približili izdavanju igrice, u poslednjem testiranju pre završetka postalo nam je jasno da bi bilo potrebno dodatno vreme za fino podešavanje svakog detalja , tako da možemo da pružimo igricom nezaboravno i izuzetno iskustvo.

Želimo da iskoristim ovu priliku da se zahvalimo svima Vama. Mi ćemo ceniti način na koji reagujete na Internetu , u ovim dešavanjima, konferencijama za štampu i tokom druge mogućnosti koje imamo za interakciju. Vaša strast je ono što nas pokreće .

Mi smo sigurni da ćete voleti ovu igru zato i radimo na tome .

U ovom teškom igračkom tržištu možemo samo da zamislimo svet igrica bez programera ili izdavača koji će primiti olako ovaku odluku. Ali ništa nam drugo ne preostaje nego da čekamo sledeću godinu i jesen.

Please follow and like us:
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes