Windows 8.1 Update 2 bi mogao da izađe 9. septembra

Windows 8.1 definitivno će dobiti drugo veliko ažuriranje negde ove godine, Microsoft je već potvrdio, ali ne postoje nikakvi drugi detalji o vremenu, osim činjenice da se očekuje da će ugledati svetlost dana do kraja godine.

Windows-8-1-Update-2-Could-Launch-on-September-9-442473-2

Neki prethodni izveštaji pokazali su da će Windows 8.1 Update (ili Windows 8.2 u slučaju Microsoft potpuno promeni naziv za nadolazećeg izdanje) mogao bi izaći u avgustu, ali i neke druge procurele informacije koje dolaze preko nezvaničnih izvora su istakli da bi se to zapravo moglo dogoditi mesec dana kasnije.

Kako WinBeta izveštava od ljudi koji su upoznati sa planovima oko Windowsa, Windows 8.1 Update 2 bi trebao da stigne 9. septembra. Ovaj datum se poklapa sa danom kada će Microsoft u septembru da isporuči svoju “zakrpu utorkom”, a od novog ažuriranja se očekuje dosta novih funkcija.

Microsoft je već potvrdio da vraća Start meni u budućem Windows Update-u, zajedno sa opcijama koje će omogućiti korisnicima da pokrenu Metro aplikacije sa svojim namenskim prozorima pravo na radnoj površini.

Izvor

Please follow and like us:
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes