Windows 8.1 primerak je sada dostupan za naručivanje

windows-81-boxed-

Microsoft je sada spreman Windows 8.1 za neručivanje, za one koji jednostavno ne mogu čekati mogu ga naručiti sa svojim novcem.

Windows 8.1 je besplatan update za korisnike sistema Windows 8, ali ako ste u potrazi za nadogradnjom na starije verzije ili instalirati na vlastiti PC, sa nalepnicom, cena je 120 dolara. Windows 8.1 Pro, koji uključuje BitLocker, Hyper-V, Group Policy i druge  poslovno pogodnosti, takođe je dostupan i to za 200 dolara. Obe verzije su osnova za full verzije koje dolaze na DVD-u.

Windows 8.1 sistemski zahtevi su osnovni, a ako nadograđujete na Windows 7, instalirane programe i datoteke dolaze zajedno za instalacijom. Windows XP i Vista korisnici neće moći nadograditi svoje sisteme odmah na Windows 8.1, međutim, mora ćete najpre nadograditi na Windows 8, a zatim skinuti Windows 8.1 kao besplatnu verziju na osnovni operativni sistem.

w8.1review_primary

Windows 8.1 je prilično značajna nadogradnja za Microsoft polarizirajući, osetljiv na dodir operativni sistem. Microsoft je napravio nekoliko usluga za desktop korisnike, uključujući boot opcije na desktopu, način isključivanja modernog uređenja “hot corners” i Start dugme na kome možete desnim klikom izlistati desktop dodatne funkcije.

U isto vreme, Microsoft je pojačao moderne korisničke interfejse sa novim i poboljšanim aplikacijama sa više mogućnosti, uključujući mogućnost da pin tri aplikacije side-by-side. 

Please follow and like us:
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes