Windows interfejs na Nokia Android smartfonu

Prvi Android smart telefon Nokia Normandy dobija sve više i više detalja koje zapravo iznosi Evleaks na svom microblogu. Ovaj put je podelio fotografije, na kojima možete videti početnim ekran, i sve njegove boje.

Nokia nOrmandyKao što možete videti, smart telefon je predstavljen u širokom spektru boja – bele, žute, crvene, zelene, plave i crne.

Ali, mnogo je zanimljiviji početni ekran uređaja. Ovde vidimo interfejs koji izuzetno podseća na Windovs Phone sa raznobojnim pločicama različitih boja i veličina. Pločice mogu biti kao oznake za opomenu propuštenih događaja, kao i vidžeti. Poznato je da će smart telefon Nokia Normandy biti pokrenut sa platformom Android 4.4 KitKat, ali neće imati pristup uslugama, uključujući Google online prodavnicu Play. Ipak, na početnom ekranu se jasno vidi logo prodavnice, samo je pitanje koje aplikacije su u prodavnici.

Podsetimo se ovaj smart telefon, označen sa A110-RM-980 ima prilično skromne specifikacije.

Nokia Normandy1

On ima 4-inčni ekran sa rezolucijom od 854×480 piksela, procesor Qualcomm Snapdragon (verovatno serije 200) i 5-megapiksela glavnu kameru (bez blica). Datum sa zaključanog ekrana može dobro govoriti o datumu objavljivanja (već se dogodilo više puta), ali postoji šansa da ćemo pokazati Nokia Normandy pre – na primer, tokom MWC 2014 (Mobile World Congres) krajem februara.

Izvor: evleaks 

Please follow and like us:
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes