YouTube je pokrenuo streaming muzički servis ?

0_480_640_70_http---i.haymarket.net.au-News-20131025104653_it_photo_201052_52

 

Besplatne i plaćene opcije navodi se u izveštaju.

Izvor Billboard ukazuje na to da će YouTube servis biti fokusiran na slušanje muzike preko mobilnih telefona, imaju dve opcije besplatne i plaćene.

Premium verzija će dozvoliti korisnicima muziku za novac i u offline pristupu i ukloniće oglase, dok besplatna opcija bi bila neograničena, ali sa prikazivanjem oglasa. Usluga je predviđena da se pokrene ove godine.

Google već nudi svoj streaming muzički servis, Google Music Play All Access.

YouTube je časopis je istakao da uvek radi za nove i bolje načine da bi ljude da pristupili njegovom sadržaju, ali je istakao da nema nikakve objave u ovom trenutku o ovome.

Međutim, ovaj potez ima smisla YouTube je već u upotrebi od strane mnogih ljudi kao slobodan streaming muzički servis, a sem toga ne samo da je aplikacija za mobilne uređaje ovog sajta je dobila i van mreže poboljšane plejliste – već što je besplatan način da slušate muziku u pokretu.

S druge strane, kako Billboard kaže, mnogi umetnici ne stavi sve svoje pesme na YouTube – mada fanovi mogu da ih postave nezvanično – tako da izbor može biti ograničen.

To bi moglo ubediti umetnika da postave svoje pune albume, ili proširenje odabiar numere, moguće integrisanje sa Google Play Music All Access.

Please follow and like us:
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes